Hemma från läger.

 Hej ! ledsen att jag inte bloggat, men har vart på läger med klassen ! Det var jättemysigt, vi har haft jättekul. vad har ni gjort ?
Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, kollar facebook och twitter typ. ikväll blir det myskväll, Taco !
 
Men, ville bara höra av mig till er, så ni vet att jag lever ! Puss
 
 
bild på mig från ibörjan på detta sommarlov som e över nu...
 

Home

Kom nyss hem från min fotbollsträning. min andra faktiskt... hihi. det gick bra tycker jag, och det var jättekul ! Annars har jag vart med Saga, vart i skolan och haft musik hela dagen (:DDD) Och lite så. Jag har ju börjat på roslagsskolan nu, och de e faktiskt jättekul ! min klass är jättebra, vi har lärt känna varan fort.
 
 
Vill verkligen att ni ska lyssna på denhär låten NU:
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss !

Hemmakväll...

HAhhahahahhhaha.... bara måste berätta en sak som hände för typ en kvart sen.... Jag, Cornelia, Traste, Wille och Kicki var på hemmakväll för att köpa godis och hyra lite filmer till ikväll. plötsligt ser Cornelia att hunger games filmerna står staplade i fönstret ( Men, Cornelia ser inte att dom står staplade.. ) Hon blir glad och ska kolla priset på filmen, så hon tar en ( osmart nog ) i mitten av stapels, så alla filmer ramlar.... typ hela hemmakväll stirrar på henne, och jag och hon får typ världens största skrattattack...vi får också problem med att ställa upp filmderna igen, så vi lägger dom i en hög på varandra i fönstret... ahahahaha, låter kanske inte så kul, men det var de..
 
Ville bara säga det... för det var så kul! hihi. men ni får ha det så bra. Kram.
 
 
  ( bild från google )

Hos Cornelia ♥

Hej ! Just nu sitter jag hos Cornelia, kom nyss hit. mamma och pappa är ju ute på sjön, så igår sov jag hos min faster Anneli, vi hade myskväll med massor chips, godis och popcorn :) Sen imorse hämtade Cornelias pappa oss och skjutsade oss hit. vi har ätit lunch och typ bara tagit det lite lugnt ! Men, nu ska jag låta Cornelia skriva ett inlägg också. Puss
 
 
Lite bilder från igår, och bilden på mig och Cornelia tog jag nyss.

Dålig uppdatering,

Hej ! Förlåt för jättedålig uppdatering här på bloggen ! Men, nu har ju skolan börjat, och jag har helt enkelt inte haft tid. men skolan är iallafall jätterolig ! Jag har ju börjat på Roslags nu. Vi sluta ty halv 12 hela veckan, hihi. Har er skolstart vart bra ?
 
Här får ni en bild på mig och supersöta Viggo.
 
 

Hunddagis.

Hejsan,
Idag var jag, Traste, Cornelia och Wille på min fasters hunddagis. tog typ 300 bilder, hehe ni får några bilder !
 
Det var jättelkul, hon har så många hundar ! Först gick vi en lång promenad, på en och en halv timme, puh. det var jobbigt, men jättekul. På promenaden såg vi en huggorm ! Usch. det va lite läskigt, haha. Vi kom tillbaka klockan halv 11, typ, och fikade. sen klockan 12, kom en jättesöt valp ! Jag har många kort på den, men den var lite svår att fota efter som den aldrig var still ! Valpen hette Viggo. han var jättebusig, men jättesnäll. 4 månader ! Aa, ni kan nog tänka er att den var söt ! ;)
 
Kan inte berätta allt, för det kommer typ ta 912739213 år. hihi. och jag måste till ICA och köpa en allmenacka till skolan som börjar imorgon, (NEJ!) men det blir säkert bra.
 
Måste gå nu, Kyss !
 
 
 
 
 

Egen almenacka

Har sååååå stor lust att göra min egna almenacka... typ 200 kr,vill så gärna ! En med Justin isåfall... ♥ moimoi
 
Aja, kanske ska fixa de till skolan börjar. pusshej

Morning !

Heei, godmorgon. Idag ska jag vara med Saga, vi ska avsluta en tävling vi har på vår facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-fans-Sweden/432829380062860?ref=hl  (GILLA)
Så det blir kul att utse en vinnare !
 
Men, nu ska jag göra mig iordning, puss
 
 
 
Min puff

Film.

Hej allihopa ! Just nu sitter jag i soffan och kollar på film, "Vi  hade iallafall tur med vädret igen" eller vad den nu heter. Jätte bra är den, och ganska rolig.  om ni ville veta det ? hihi
 
Har inget mer att säga, så här får ni lite bilder !
 
 
 
Pusshej ♥
 
 

Swag

Haaiii
 
Sitter här med Traste, vi ska laga middag och så senare, men nu ska vi spela lite sims !
På stan hade vi det jättebra, fikade och provade massor kläder. hittade en jättefin kofta, men det var lite liten och fanns inte i större... så det blev inget.
 
Hur mår ni  ? Men måste va lite social nu, hejdå, Kram.
 
 
 
 
Min brorrrr♥

1/2 priset nere på stadaa

Hellu. ska trycka i mig en billys pizza, och sen gå ner på stan med Julia och Alva.s. det blir bra ! Vad ska ni hitta på ?
 
 
Puss hej.
 
 
 
har lite brottom... men iallafall, har på mig en av mina nya tröjor :D vad tycks ?

8/18-2012

Tjeena !
Klockan är 09.45, och jag har nyss ätit frukost... har faktiskt ett jättebra frukosttips.
 
Du behöver:
Vaniljyoghurt/Fil
Valfri frukt, ( godast med päron tycker jag )
Havregryn/nötter
 
Gör såhär:
 
 
Det här äter jag varje morgon. ibland tar jag ett ägg eller en macka till. det är både nyttigt och gott. innan hade jag ganska svårt att äta på morgonen, men när jag provade lite nya saker blev frukosten mycket godare och dessutom nyttigare !
 
 
Puss
 
 
 
 
 
 

lillebror

 
 
Älskardig ♥

3 outfits.




 
 
Allt är från Gina Tricot !

haaiii

Sitter just nu i soffan och kollar på teve. Idag har jag vart med Cornelia hela dagen. vi har handlat på Norrköp, vart på hundfik med Semlan, och bara haft roligt. vad har ni gjort idag ? okej, vet att ingen läser min blogg... har lixom inte länkat eller tipsat nån än... haha. ajaaja.
Farmor tog med mig och Traste ner på stan idag också. jag fick lite nya kläder. 3 tröjor och ett par jeans. jättenöjd, Tack farmor !
 
jaha... vad ska jag mer säga ? önskar att Android hade Blogg.se appen, då kunde jag blogga oftar... jaja, Kram
 
 
 
jag just nu... har på mig en av mina nya tröjor :D

Läs min Justin Bieber novell...

http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
http://justinbiebernovellersweden.blogg.se/
 
 

RSS 2.0